pondělí 15. července 2013

Vlogger and Blogger - Evelina Barry

Evelina Barry je čtyřiadvacetiletá blondýnka žijící v USA. 
Že jste ještě o ní neslyšeli? Tak to rychle napravte! 
Je jednou z mých nejoblíbenějších vlogerek. A čím že si mě získala? I když to bude znít divně, tak v prvních chvílích to byl její akcent. :) V jednom ze svých videí popisuje, jak k němu přišla. I když na první pohled byste si řekli, že bude spadat do kategorie švédských, norských či finských blogerek, není to tak. Evelina je z Moldávie (maminka z Moldávie, otec z Ruska). Narodila se v Rusku v Yekaterinburgu, kde žila do svých 6 let. Poté se s rodinou přestěhovala do Moldávie a zde žila do svých 19 let. Do USA se přestěhovala kvůli škole a navíc proto, že zde vždy chtěla žít. Nyní žije se svým manželem v Orange County v Californii.

Evelina není jedna z těch, které by dělaly make-up tutorialy, months favorites, atd. tak jak to znáte od jiných vlogerek. Videa natáčí 2 roky a je krásné u ní pozorovat změny jak v její vizáži tak ve stylu točení videí (je mi jasné, že každý se vyvíjí a že videa natočené v roce 2010 nebudou stejně kvalitní jako v letošním roce :) Ale přeci jen u ní je to jiné. Evelinu "sleduji" okolo 2 měsíců a ve volných chvílích (rozuměj mezi učením na zkoušky :D ) jsem shlédla všechny videa. Prošla úžasnou změnou! Začínala jako blondýnka - s nevalnou kvalitou videí, poté se na pár měsíců byla brunetkou a od loňského května je zase blondýnka (což si myslím ji sluší více).
 
A pokud se chcete dozvědět, čím je tedy tak zvlášní (alespoň pro mě) koukněte na její videa. :)  U některých videí se však budete muset smířit s tím, že pouze mluví. Zní to divně, vím. Ale i já patřím mezi ty, kteří zrovna svou angličtinou nezaválí před rodilými mluvčími, takže občas tápu (no, tápu dost :D ) Mezi mé nejoblíbenější videa však patří Summer Breeze Fashion LookBook nebo Coachella Fashion Guide.

Evelina:
Blog - bloguje od letošního dubna :)
Facebook - zde můžete sledovat její soukromý profil :)

Doufám, že jsem Vás moc neunavila a nezahltila informacemi a dejte vědět jak se Vám líbila! :)

Ještě pár jejich fotek na závěr.






VogueInOurMind

2 komentáře:

  1. super článek,Evelina je moc krásná a ten akcent je luxusní!:-) Jinak hezký blog :-)

    OdpovědětVymazat