pátek 12. července 2013

Fenomén Ameriky - Victoria's Secret PINK

Pokud byste žili v Americe a nikdy neslyšeli o této značce, nejspíš by Vás zdejší teen girls odsoudily, ne-li zavrhly. :D VS PINK je americkým fenoménem. Pokud jste alespoň jednou shlédly např. Tumblr nějaké americké slečny, měla zcela jistě min. jeden obrázek s touto značkou.
Victoria's Secret má ve světě velké jméno a pokud vlastníte aspoň jedno spodní prádlo od této značky, můžete mít jistotu, že vlastníte něco kvalitního a módního. I když by se mohlo zdát, že kolekce této značky budou pouze růžové není to tak, mají zelené, oranžové, fialové i černé obaly. Tím, že je dostupná v každém státě USA či Kanady za dostupné peníze, jsou jim obdarovávány slečny v každém věku - především pak ty mladší. :)
Když 16. října 2002 VS oznamovala uvedení PINK určitě ani nedoufala, že bude mít až takovou oblibu. Prádlo je zaměřené na dívky mezi 15 - 22 lety. PINK prodává spodní prádlo, oblečení na spaní, doplňky, komestické přípravky a dokonce ložní prádlo. V březnu letošního roku uvedla společnost kampaň s názvem Bright Young Things, která byla zaměřená na dospívající a teen dívky. Ihned po uvedení ovšem sklidila tato kampaň tvrdou kritiku za to, že podporuje tak mladé dívky v sexuálním vyjádření. Na spodním prádle totiž byly vyobrazeny názvy jako ''Call me, wild či feeling lucky''. Vysvětlení společnosti bylo takové, že mladé dívky se chtějí podobat dívkám z univerzit, které jsou svobodné a mají život ve svých rukou. I přes toto vysvětlení se společnost rozhodla tuto kolekci stáhnout a určit ji slečnám na vysokých školách.


Máte i Vy nějaký produkt od VS PINK? :) Já osobně ne, ale plánuji to napravit :D

Zdroj: Victoria's Secret
Zdroj: Tumblr, Weheartit
Doufám, že Vás to čtení moc neunavilo :)

VogueInOurMind





3 komentáře: