středa 11. září 2013

Blogger, model - Mariano Di Vaio

Neznám krásnějšího chlapa než je Mariano. Je (alespoň pro mne) ztělesněním dokonalosti a krásy. Je krásný, opálený, s dokonalým tělem, nejkrásnějšíma očima a určitě s inteligencí minimálně vyšší než ta žížala, která vylezla v těchto deštivých dnech ven. Mariano se narodil v Assisi v Itálii v roce 1989. Čili je mu krásných 23 let. V roce 2008 se přestěhoval do Londýna, kde chtěl vylepšit svůj talent pro herectví a také pro modeling. Díky jeho snaze vylepši svůj herecký výkon získal Mariano stipendium na jedné z nejprestižnějších hereckých akademií na světě New York Film Academy, kde stále studuje.

Mariano se taktéž věnuje módě. Založil si vlastní blog, kde přidává své outfity, tipy pro úpravu vlasů, má zde také koutek pro ženy či děti. Každý si příjde na to své. :) Má zde také svůj shop, ve kterém najdete poskládaný pánský outfit a při kliknutí na jednotlivé kousky outfitu Vás přesměruje na konkrétní internetový obchod, kde daný kousek sehnat (např. Asos).

Takže, která z Vás ještě Mariana nezná a chce ho poznat, nechť navštíví následující stránky a garantuji Vám, že z něj nespustíte oči! Má taktéž Instagram, kde velmi často přidává své fotky. :)

Samozřejmě, že je mi jasné, že ne každé z Vás se bude líbit, ale říct jsem Vám o něm musela. :)



VogueInOurMind

Blog - http://www.mdvstyle.com/
Instagram - http://instagram.com/marianodivaio
Facebook - https://www.facebook.com/MARIANODIVAIO.FANPAGE
Twitter - https://twitter.com/marianodivaio
YouTube - https://www.youtube.com/user/MrMarianosuper
Pinterest - http://pinterest.com/MARIANODIVAIO/

A pár fotek nakonec :) Ručníky pod pusu, budete slintat :D









3 komentáře:

  1. Fakt je nádherný.Neznala jsem ho,ale hned jsem dala na fb a instagramu odběr ty jeho oči uchvátí každou ženu v každém věku :D díky za napsání o něm a máš moc hezký blog :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám jiný vkus na chlapy, ale líbí se mi jeho oči))

    OdpovědětVymazat